Turnaj přípravek 15.9.2018 v Poličce

Hned druhý z turnajů podzimní části Krajského přeboru přípravek jsme hostili na domácím hřišti.

 

„A“ tým

Úvodní zápas jsme změřili síly s týmem Hlinska. Od úvodu to byla velká bitva o první branku. Ta se povedla vstřelit našim hráčům a přidali jsme i druhou. Zápas jsme měli pod kontrolou a s blížícím se závěrem jsme dostali trochu smolnou branku. Hostující tým naše hráče vykolejil z dobře organizované hry a našeho zaváhání soupeř využil a dokonale zápas otočil. Velmi vyrovnaný a pro nás nešťastný zápas. Hned další kolo zajíždíme do Hlinska, kde se pokusíme soupeři vrátit prohru z domácího hřiště.

 

Naštěstí tento zápas kluky dobře nabudil a zápas s Nemošicemi se hrál podle našich not. Krásné akce, branky=cenné vítězství nad dalším silným soupeřem.

 

Poslední zápas s Libchavama hrající pod hlavičkou Letohradu se nám ukázal výborný soupeř hrající velmi důrazný, ale férový fotbal, rychlý a technicky vyspělý. Snad jen v úvodu jsme soupeři trochu vzdorovali. S přibývajícím časem klukům docházely síly a soupeř toho dokonale využil. Hladká prohra, ale alespoň si kluci vyzkoušeli jak vypadá moderní dynamický fotbal.

 

V dalším turnaji se jistě kluci poperou o další dobré výsledky, tak jak tomu bylo v úvodních kolech. Rodičům a fanouškům děkujeme za podporu obou týmů na turnaji.

 

Výsledky:

Polička – Hlinsko 2:3
Branky: Chorvatovič,Jandera
 

Polička – Nemošice 4:1
Branky: Jandera 2x,Chorvatovič,Kasťa

 

Polička – Libchavy 0:7

Sestava:

Sotona – Chorvatovič, Jirouš, Findejs, Ondra, Jandera, Drobný, Kasťa, Mlynář R.

 

„B“ tým

Kluci se utkali se stejnými soupeři jako náš „A“ tým a rozhodně jim nejde upřít snahu. Tato sezona bude velmi náročná, protože náš tým nastupuje většinou proti fyzicky zdatnějším soupeřům, ale na to se nechceme vymlouvat. Hráči si pomalu zvykají na fotbal, který je oproti soupeřům ve fotbalové školičce hodně náročný. Sbíráme zkušenosti, a lepší hra i výsledky se jistě dostaví. V těchto zápasech však kluci hráli podle mého naplno vždy jen poločas. A to na takové soupeře nestačí. V každém zápase jsme druhý poločas odehráli výrazně lépe. Nevěšme hlavy, hned v dalším turnaji ukažme, že fotbal hrát umíme.

za „B“ tým vstřelili branky:

Augustýn, Mlynář A. 2x

 

Sestava

Zach, Doležal, Jílek, Horák, Augustýn, Dospěl, Mlynář A., Tůma

 

 

Trenéři: Pavlík, Mlynář, Drobný

 

poděkování také patří všem rozhodčím tohoto turnaje (Schuch,Švec,Klein,Bureš)

Napsat komentář

Tento web používá Akismet na redukci spamu. Zjistěte více o tom, jak jsou data z komentářů zpracovávána.