Sezóna 2011/2012

Hodnocení jarní části sezóny :

Team „A“ :

Rozhovor o podzimní části sezóny s trenérem Kysilkem najdete zde.

Team „B“ :

Béčku se hrubě nevydařila jarní část sezóny a skončilo na 11. místě.

Dorost : 

Dorostenci sknončili na 10. místě KP se 7 výhrami a 11 prohrami.

Starší Žáci : 

Starší žáci na jaře prohráli pouze jeden zápas a vybojovali si krásné 2. místo 1. třídy skupiny B.

Mladší Žáci : 

Mladší kolegové skončili na 5. místě stejné soutěže s 5 ti výhrami a 14 ti prohrami.

Hodnocení podzimní části sezóny :

Team „A“ :

Rozhovor o podzimní části sezóny s trenérem Kysilkem najdete zde a zde.

Team „B“ :

Rozhovor o podzimní části sezóny s trenérem Švecem najdete zde.

Dorost :

V podzimní části dorostenecké kategoie došlo k zásadní změně a to ,že je již jen jeden dorost U19. A přiznejme si ,že nejen pro náš celek Poličky to je vysvobození ,protože stav,kdy za dva dorosty hraje celkem 17 hráču je neradostný.Nicméně ani zápasová morálka hráčů není dobrá a to již raději nehovořím o morálce tréninkové, kde v pátek na tréninku je 2 až 5 hráčů .Před sezonou odešli na hostování Honza Scheib do Svitav, Vojta Kleinu do B- mužstva dospělých a Petr Mach je dlouhodobě zraněn.Počet obdržených branek je ovšem velký a to v brance byl po celou sezónu velmi dobrý Honza Lánský. Vstup do soutěže se nám podařil vítězstvím nad silným soupeřem z Ústí nad Orlicí. Pak se ovšem mužstvu tolik nedařilo ,ať už s Třemošnicí,Přeloučí , zbytečné remízi v Holicích a zvlášte ve Svitavách ,kde již po 5 min. bylo po zápase a hráči zbytek hrací doby vypustili.Musím ovšem hráče pochválit za předvedenou hru v zápasech s Horním Újezdem,Dolním Újezdem,Žamberkem a Hlinskem ,kde se nám podařilo zlepšeným výkonem zápas otočit. Soutěž je velmi vyrovnaná a zisk 16 ti bodů má několik družstev,s tím že na 4. místo ztrácíme pouhé dva body. Za předvedené výkony v období podzimu musím pochválit zejména již zmiňovaného Honzu Lánského, v obraně Štoudka a Zavadila, v záloze Honzu Nespěšného,Víta Ehrenbergera a v útoku zejména Ríšu Macha.Ostatní podali střídavé výkony,které musíme v zimní přípravě vyladit.

Přeji hráčům hodně zdraví na jarní boje,hodně štěstí ve škole a pěkné Vánoce.

– Scheib Petr –

Starší Přípravka :

Ročník starší přípravky 2001-2002 máme v Poličce velice silný a od samého začátku jsme očekávali, že se naše předpoklady začnou plnit. Hned první domácí turnaj (sice přátelský) se nám podařilo vyhrát ve velice silné konkurenci a pro mnohé to bylo možná překvapení. Mistrovskou sezonu jsme zvládli podle mého velice solidně, hlavně domácí turnaje se nám podařili vyhrát bez ztráty bodíku. Je potřeba všem borcům poděkovat za výborné výkony a bojovnost, sice tam samozřejmě byli občas trhliny a nedostatky, ale na tom se určitě pracuje a bude pracovat dál. Nesmím zapomenout vyzdvihnout naše fantastické diváky a rodiče, kteří nás celou sezonu povzbuzovali a táhli k výborným výkonům. Samozřejmě děkujeme všem sponzorů a fotbalovému oddílu SK Polička za podporu bez které by to bylo určitě složitější.

DĚKUJEME VŠEM.

– Lajžner Roman, Karlík Jan, Kozel Michal –

Mladší Přípravka :

Podzimní část soutěží je odehraná. Hráči ve všech turnajích předvedli vyrovnané výkony. Snad až na velmi špatnou koncovku můžeme být docela spokojeni .To neznamená, že není na čem pracovat. Po krátké přestávce začneme pracovat na zlepšení všech činností, aby hráči byli dobře připraveni na jarní boje. Zvláštní poděkování patří všem suprovým fanouškům, rodičům a známým.Velký dík také trenérům, kteří mě vydatně sekundovali v přípravě hráčů na tréninky a zápasy, p.Machovi a p.Horníčkovi.

– Mlynář Radek –

Napsat komentář

Tento web používá Akismet na redukci spamu. Zjistěte více o tom, jak jsou data z komentářů zpracovávána.